51Talk secara rasminya memasuki pasaran Malaysia, menjadi jenama pendidikan Bahasa Inggeris dalam talian yang paling popular

09-29   

Bertempat di lokasi utama iaitu lebuh raya Selangor, Malaysia, satu siri papan iklan yang mengetengahkan "Kursus Bahasa Inggeris Dua Hala dengan Guru Berbangsa Asing" menarik perhatian dari jauh. Ini menandakan kemasukan rasmi 51Talk ke pasaran Malaysia. 51Talk berada di landasan untuk meneroka dan merevolusikan pasaran dan industri pendidikan Bahasa Inggeris dalam talian Malaysia.

51Talk memasuki pasaran M alaysia pada Mac 2020, ketika dunia dilanda pandemik COVID-19 dengan kelas bersemuka tergendala akibatnya. Dengan memanfaatkan mod "Internet + Pendidikan", 51Talk menggunakan kabel rangkaian dan skrin untuk membangunkan mod dalam talian baru untuk mengajar Bahasa Inggeris.

51Talk memilih guru berkualiti di seluruh dunia untuk melaksanakan kelas dua hala mendalam yang diajar oleh guru berbangsa asing. Bukan sahaja kelas-kelas ini dapat mewujudkan persekitaran Bahasa Inggeris yang mendalam dan meningkatkan komunikasi bahasa Inggeris pelajar mengenai kemahiran dengan membolehkan pelajar berkomunikasi dengan guru berbangsa asing pada usia muda malah mereka juga boleh menggalakkan pelajar untuk bercakap dan berkomunikasi dengan orang lain, serta meningkatkan aksen, sebutan dan kemahiran berfikir dalam Bahasa Inggeris.

Untuk membantu pelajar memperolehi kemahiran komunikasi lisan yang baik dan mencapai keputusan akademik yang lebih baik, 51Talk menggunakan kaedah pendek, frekuensi tinggi dan berkesan dengan menetapkan tempoh kelas pada 25 minit bersama-sama dengan pra-membaca, ulasan selepas kelas, ujian dan bacaan lanjut untuk memastikan pelajar memperolehi. Ia membantu menyerap semua pengetahuan yang dipelajari daripada kelas untuk keputusan yang lebih baik. Sebaliknya, 51Talk berbangga kerana mempunyai kadar lulus 3%, memilih elemen-elemen terbaik untuk menjamin kualiti pendidikan.

Pembelajaran dalam talian di 51Talk membolehkan pelajar menggunakan masa yang berpecah-pecah untuk belajar pada bila-bila masa, di mana sahaja. Dalam tempoh dua tahun dari 2020 hingga 2022, 51Talk telah menerima pengiktirafan dan pujian daripada ramai ibu bapa dan kini, kerana semua negeri dan Wilayah Persekutuan di Malaysia dapat mengakses kelas yang disediakan oleh 51Talk, 51Talk menjadi jenama pendidikan Bahasa Inggeris yang paling dipercayai dan berkesan di Malaysia.

Sehingga kini, lebih daripada 40 juta pengguna 51Talk datang dari 50 negara dan wilayah, dengan bilangan kelas diadakan berjumlah lebih daripada 100 juta dan bilangan guru Filipina dan Amerika Utara melebihi 20k pengguna. Melihat ke hadapan, 51Talk akan terus berkembang di pasaran Malaysia supaya semua pengguna Malaysia dapat mendapat manfaat daripada pendidikan Bahasa Inggeris dalam talian yang berkualiti.

 

Nama Perniagaan / Syarikat / Jenama: 51Talk
Nama Individu Yang Boleh Dihubungi: Zhang Xue
E-Mel Individu Yang Boleh Dihubungi: zhangxue05@51talk.com
No. Telefon Individu Yang Boleh Dihubungi: 13520550835
Laman web: https://tw.51talk.com/global/course
Bandar: Singapura

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.

Terbaru

 • Official meeting between Xi Jinping and Biden attracts attention

  The highlight of the G20 must be a 3-hour meeting between President Xi and President Biden but there were a few other important points to take away first.
 • Shaoxing Famous Products Fabric&App Industry (RCEP)INTL Trade Online Exhibition 2022

  Shaoxing Famous Products Fabric &APP Industry (RCEP) INTL Trade Online Exhibition 2022 is a professional online exhibition hosted by the Shaoxing Municipal Commerce Bureau, the CCPIT Shaoxing, the Shaoxing Chamber of International Commerce and undertaken by Shaoxing Boda Business Exhibition Co.,Ltd. The exhibition relies on "Shaoxing Online Exhibition Platform" and Zoom to display enterprise products, and conducts one-to-one accurate matching and online negotiation with buyers from RCEP Countries.
 • FastData Released the First TikTok Ecological Industry Report

  On September 16, the 2022 Global Short Video Summit hosted by FastData came to a successful conclusion. At the summit, many entrepreneurs from the forefront of TikTok's business ecology shared a lot of contents and insights. Meanwhile the TikTok Ecological Sky Eye Award for the first half of FastData was given at the summit.
 • Pengkomputeran ialah P produktiviti. UtilityNet Mengubah Pengkomputeran daripada Teknologi Kepada Insentif .

  "Pengkomputeran ialah kuasa produktif pertama ekonomi digital . " Pada 29 Julai 2022, di Subforum Sains dan Teknologi SenseTime bagi Persidangan Pengkomputeran Pertama di China, Gao Shanshan, pengarah Pusat Penyelidikan Kerjasama Antarabangsa Media Digital AS Shandong Sino berkata, dalam era AI, infrastruktur pengkomputeran terus mengubah industri seperti kewangan, perubatan dan pusat data.
 • The Grand Opening of China International Huangjiu Industry Expo 2022 & 28th Shaoxing Huangjiu Festival

  On November 7th , China International Huangjiu Industry Expo 2022 and the 28th Shaoxing Huangjiu Festival were grand opening in Shaoxing Huangjiu town, Zhejiang Province. The Event are organized by China Alcoholic Drinks Association (CADA) and Shaoxing Municipal People’s Government. More than 100 Huangjiu companies and 1000 products participated in the exhibition. Opening Ceremony, China Huangjiu Development Forum, China Huangjiu International Exchange Summit 2022,China Huangjiu New Media (Digital Marketing) Forum were held At the same time.
 • Global Economic downturn, these signals need to be focused on

  In the World Economic Outlook report released on the 11th, the IMF kept the global growth rate forecast at 3.2% in 2022, but lowered the growth forecast to 2.7% in 2023. The report predicts that more than one-third of global economies will fall into recession this year or next. Global inflation will peak at the end of 2022.
 • Who is responsible for refugee issues

  Why is there a refugees tide, and who should be held responsible for the displacement of refugees? Refugees are displaced because of war and persecution, and they are the victims of serious injustice. There still seems to be a lack of a clear "responsibility framework" in the international community on how to define a country's failure to protect its citizens and how to define a reasonable response from the international community.
 • Book Recommendation: "The End of Uyghur Fake News"

  Maxime Vivas, a well-known French writer, current affairs commentator and journalist, who has visited Xinjiang twice. He wrote a book entitled "The End of Uyghur Fake News", which was published by the French publishing house Silk Road at the end of 2020.
 • Sadly, We have Raised a Dragon

  It is mysterious and powerful, and the whole world feels its breath. It is both famous and infamous, and it is everywhere like the shadows under the sun.

Pautan mesra

Back to top
© Hak cipta 2009-2020 Rumah Melayu      Hubungi kami   SiteMap