Dongfeng Group akan mengambil bahagian dalam Ekspo China-ASEAN ke-19

2022-09-09   

 

Pada 16 September, Ekspo China-ASEAN ke-19 tahun 2022 akan dibuka dengan megah di Pusat Pameran dan Konvensyen Antarabangsa Nanning, Guangxi. Pada masa itu, pelbagai jenis produk perwakilan Dongfeng Motor Group Co., Ltd. akan berkumpul di Nanning untuk menunjukkan kekuatan dan imej keseluruhan grup ke pasaran ASEAN, dan secara aktif memperluas kerjasama perniagaan antarabangsa.

Dari 16 hingga 19 September, tetamu, media dan penonton dari semua lapisan masyarakat boleh pergi ke gerai Dongfeng di kawasan pameran syarikat pusat di Dewan B2 Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Nanning untuk "melihat" VOYAH Dreamer, Dongfeng Fengshen Haoji, Fengxing Youting dan model lain, juga boleh pergi ke luar untuk mengalami kenderaan komersial seperti Dongfeng Tianlong dan Dongfeng Liuqi Chenglong, dan lawati Mesin Pertanian Dongfeng Jingguan dan pelbagai bahagian dan produk.

Syarikat Dongfeng ditubuhkan pada tahun 1969, yang adalah syarikat automobil super besar yang dikendalikan secara langsung oleh pemerintah pusat. Produk utamanya merangkumi kenderaan komersial seluruh seri, kenderaan penumpang, kenderaan tentera, kenderaan tenaga baru, pemasangan kenderaan utama dan perniagaan alat ganti,dll.. Dongfeng telah melakukan kerjasama dan kolaborasi global dengan lebih dari 10 syarikat kenderaan dan alat ganti antarabangsa, dan produknya dijual ke lebih dari 80 negara di seluruh dunia. Pada Ekspo China-ASEAN tahun ini, gerai Dongfeng Motor merangkumi kawasan dalaman dan luaran. Sebanyak 10 kenderaan lengkap, dua jenis mesin pertanian, 4 set pemasangan utama, IGBT dan lebih daripada 70 produk alat ganti kenderaan dipamerkan untuk pembeli dan pengguna, yang menunjukkan kekuatan teknologi dan perkhidmatannya yang komprehensif dari rangkaian industri penuh.

MPV- "Dreamer", perdana mewah elektrik di bawah jenama elektrik pintar mewah Dongfeng "VOYAH" sebagai kereta pameran utama gerai dalaman Dongfeng, akan membuat penampilan yang indah pada hari pertama Ekspo China-ASEAN.

Dreamer dibina berdasarkan seni bina khusus pemacu elektrik dwi-kuasa pertama di dunia-seni bina ESSA, menyokong dua sistem kuasa elektrik tulen dan multi-mod pintar, ia adalah MPV pertama di dunia yang dilengkapi dengan suspensi udara + CDC dan fungsi permaidani ajaib. Ia mempunyai kestabilan yang unggul dan tekstur pemanduan yang setanding dengan kereta kelas eksekutif, dan menyediakan pengalaman baru perjalanan elektrik dengan prestasi terbaik pelanggan dunia.

Penonton juga akan melihat Dongfeng Fengshen Haoji, yang muncul pertama pada bulan April tahun ini di Ekspo China-ASEAN ini. Haoji adalah SUV hibrid kelas atas baru yang dibina oleh Dongfeng. Ia dilengkapi dengan powertrain Mach yang dikembangkan secara bebas oleh Dongfeng. Masa tindak balas pecutan permulaan hanya 0,15 saat. Ia dikenali sebagai "levitasi magnet dalam SUV hibrid". Sebagai salah satu pencapaian terbaru dalam elektrifikasi, kecerdasan, dan penyambungan rangkaian kenderaan Dongfeng, ia mewakili trend pengembangan kenderaan penumpang mewah Dongfeng dan akan dilancarkan secara rasmi pada akhir September.

Muncul di gerai dalaman Ekspo China-ASEAN tahun ini juga merangkumi pelbagai model seperti Dongfeng Fengshen Yixuan, Fengxing Youting, T5 EVO, meliputi kereta, SUV, MPV dan kerata tenaga tradisional, kuasa elektrik hibrid dan tulen. Dongfeng juga akan mempamerkan pemasangan pemacu elektrik tulen tiga-dalam-satu, pemasangan hibrid, kotak gear DCT dan produk IGBT yang dikembangkan secara bebas di gerai.

Semua jenis kenderaan komersial di gerai luaran Dongfeng adalah produk utama di pasaran ASEAN. Contohnya, trak pemunggahan sendiri Dongfeng 4 × 2VR adalah produk utama di Myanmar dan pasaran lain, trak pemunggahan sendiri 6 × 4KC adalah produk utama di Filipina dan Kemboja dan pasaran lain, dan traktor 6 × 4 D320 adalah produk yang baru disenaraikan di pasaran Vietnam, trak 4 × 2 D560 adalah produk trak utama di pasaran Vietnam.

Menurut orang yang berkaitan dengan Syarikat Dongfeng, memandangkan halangan masuk yang tinggi di pasaran automotif Asia Tenggara dan keperluan tinggi pengguna untuk konfigurasi produk, Dongfeng dapat menyediakan pelbagai kereta penumpang dan produk pemasangan. Pada langkah seterusnya, syarikat itu juga akan terus memperluas pasaran ASEAN dengan produk baru kecerdasan, tenaga baru.

Pada pagi 17 September, Dongfeng akan mengadakan Mesyuarat Perjodohan Perniagaan Koperasi Syarikat Pusat "Naik Dongfeng · Pergi ke Laut Bersama" dan Persidangan Promosi Produk Baru Pasar ASEAN di Dewan Persidangan D110 Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Nanning. Pada masa itu, Dongfeng Motor akan memperkenalkan pelbagai produk, teknologi dan perkhidmatan di pasaran ASEAN secara terperinci kepada para tetamu, menjawab pertanyaan pelanggan, dan memulakan rundingan mendalam.

Semasa mengambil bahagian dalam pameran fizikal, Dongfeng Motor secara aktif mengambil bahagian dalam pameran dalam talian "Cloud Ekspo China-ASEAN", dan akan melakukan siaran langsung di akaun global Facebook Dongfeng Motor @ Dongfeng Motor, Tik Tok dan platform lain dari 17 hingga 18 September. Laman web antarabangsa Dongfeng Motor, Stesen Antarabangsa Ali dan platform lain akan melakukan paparan dan promosi yang luas.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.

Terbaru

Pautan mesra

Back to top
© Hak cipta 2009-2020 Rumah Melayu      Hubungi kami   SiteMap